Jaguar XE en XF alleen nog verkrijgbaar als R-Dynamic

Jaguar schoont de prijslijsten van de XE en XF behoorlijk op. Beide modellen zijn voortaan alleen nog leverbaar als R-Dynamic. De XF krijgt er in de vorm van de R Dynamic Black een nieuwe uitvoering bij.

Het einde lijkt nabij voor de huidige Jaguar XE en XF. Beide modellen gaan al een tijdje mee en de verkoopcijfers zijn niet bepaald denderend. Daarom gaat Jaguar een aantal uitvoeringen niet meer maken. De standaard S, SE en HSE verdwijnen uit de showroom en worden vervangen door de R-Dynamic. In dat uitrustingsniveau zijn nog wel steeds gradaties: de XE en XF sedan zijn leverbaar als R-Dynamic S, R-Dynamic HSE en R-Dynamic Black. De XF Sportbrake is alleen nog leverbaar als R-Dynamic Black.
Standaard hebben alle R-Dynamic modellen onder meer een sportiever gelijnde voor- en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.