Land Rover werkt aan ruigere Defender

Land Rover heeft waarschijnlijk met bewondering naar de Mercedes-Benz G-klasse 4×4² gekeken. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de Britten met een antwoord daarop komen.

Een Land Rover Defender is van zichzelf al avontuurlijk van aard, maar er kan kennelijk nog een schepje bovenop. Op deze spionagefoto’s zie je immers een deels ingepakte Defender waaraan direct is af te zien dat hij meer in huis heeft dan normaal. De Defender staat op behoorlijk forse wielen en bovendien lijkt er ook aardig wat extra ruimte in de wielkasten over te zijn. Al met al heeft hij dan ook een bodemvrijheid waar je u tegen zegt. Bovendien is het duidelijk dat de Defender in kwestie, die hier door de ‘Karussell’ op de Nürburgring-Nordschleife rijdt, een wat grotere spoorbreedte heeft dan gewoonlijk. Ongetwijfeld schroeft Land Rover in deze extremere Defender ook de topmotor, de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.