Dit doen EV-rijders tijdens het snelladen

Even stoppen, de tank volgooien, betalen en weer door: van dat concept moet je afscheid nemen als je elektrisch rijdt. Volgooien doe je thuis en op je werk, terwijl je slaapt of als je aan het werk bent. Maar wat nu als je tussentijds moet laden? Dan biedt een snellader uitkomst, maar ook daar sta je zomaar een half uur tot een uur verplicht stil. Hoe kom je die tijd door? We vroegen het aan de mensen zelf.

Proefondervindelijk op gaan we stap dus, in de duurtest Opel Mokka-e naar de drukbezochte Fastned laadlocatie aan de A4 en kloppen net als dat bekende programma bij de mensen op het raam om te vragen wat ze aan het doen zijn. En mocht er onverhoopt niets te doen zijn? Daarvoor hebben wij dan weer een oplossing bedacht … Wie: Maarten van Rijn
Wat rijdt hij: Opel Corsa-e
Laden: Bijna nooit bij de snellader
“Dat ik hier sta is een uitzondering hoor. Thuis en op mijn werk kan ik laden en die afstand is met 38 kilometer ook prima te overbruggen. Dit is voor de zekerheid nog wat kilometers bijprikken, dan heb ik meteen tijd om even een broodje …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.