Nieuwe Volkswagen Amarok: groter en meer capabel

De Volkswagen Amarok is met introductiejaar 2010 dit jaar 12 jaar oud. Tijd dus voor een opvolger. Volkswagen deelt een nieuwe set foto’s van zijn nog in camouflagepak gestoken nieuwe pick-up en geeft daarbij nieuwe informatie over het werkpaard vrij.

Volkswagen brengt dit jaar nog een volledig nieuwe Amarok op de markt. Die tweede generatie van de Amarok wordt 5,35 meter lang en dat betekent dat de pick-up ten opzichte van zijn voorganger in de lengte met ruim 10 centimeter groeit. Ook de wielbasis van de Amarok neemt toe en wel met een heel behoorlijke 17,5 centimeter tot 3,27 meter. De nieuwe Amarok wordt niet alleen groter, maar ook meer capabel dan de auto die hij vervangt. Het laadvermogen neemt toe tot 1,2 ton.
Volkswagen Amarok
De nieuwe Volkswagen Amarok krijgt ook een reeks nieuwe krachtbronnen. Zo levert Volkswagen de nieuwe pick-up – afhankelijk van de markt – met vier- en zescilinder dieselmotoren. De vierpitters hebben een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.