Mercedes-Benz T-klasse: wachten op elektrische EQT

De nieuwe Mercedes-Benz Citan krijgt gezelschap van deze geheel nieuwe T-klasse. Met de T-klasse voegt Mercedes-Benz een personenautoversie van de nieuwe Citan aan zijn modelfamilie toe.

In augustus 2021 trok Mercedes-Benz het doek van de nieuwe Citan. Net als zijn voorganger deelt ook de nieuwe Citan zijn basis weer met een bedrijfswagen van Renault: de nieuwe Kangoo. Mercedes-Benz levert de Citan als bestelversie en als Tourer, de personenversie. Deze volledig nieuwe T-klasse krijgt daar een plekje naast. Het is namelijk de personenauto en dus ‘geel kentekenversie’ van de praktische Benz. In feite is de T-klasse dus tot de Citan wat de V-klasse tot de Vito is, de met fraaiere materialen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.