Dit lees je in AutoWeek 17

AutoWeek 17 ligt vanaf woensdag in de winkels of hangt deze week bij je in de brievenbus. Deze week zetten we onder meer zevenzits Dacia Jogger tegenover de Citroën Grand C4 Spacetourer die net uit productie is. We testen twee hippe elektro cross-overs uit de Stellantis-familie, de DS 3 E-Tense en de Opel Mokka-e. Van een andere orde is de Ineos Grenadier, voor wie de oude Land Rover Defender mist.

Geen enkel merk weet het concept veel-voor-weinig zo goed aan de man te brengen als Dacia. Met de nieuwe Jogger heeft het merk eigenlijk geen concurrenten, maar wij waren toch benieuwd hoe hij het doet tegen een andere zevenzitter. We halen de Citroën Grand C4 Spacetourer er, ondanks het feit dat daarvoor inmiddels het doek is gevallen, er nog eens bij. De C4 Spacetourer is zeker niet het enige Stellantis-product dat deze week aan bod komt. Wat te denken van bovenstaand tweetal? Speciaal voor de hippe, milieubewuste automobilist heeft Opel de Mokka-e in het gamma. Een frisse, elektrische cross-over. Maar zo’n auto heeft DS, eveneens een Stellantis-dochter, met de DS 3 Crossback E-Tense ook.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.