‘Lucid begint Europese verkoop in juni’

Het Amerikaanse Lucid Motors maakt over twee maanden eindelijk echt de oversteek naar Europa. Dan zal de Air hier worden aangeboden, een futuristisch vormgegeven EV met veelbelovende prestatiecijfers.

Het heeft even geduurd, maar het lijkt er nu echt op dat de Europese marktintroductie van de Lucid Air aanstaande is. Het Britse Autocar begrijpt van Lucid Motors dat in juni het Europese startschot gegeven wordt en de eerste auto’s geleverd worden. Het is nog niet helemaal duidelijk in welke landen vanaf dat moment de Air leverbaar wordt, maar wel is helder dat Lucid ook naar Nederland komt. Mogelijk moeten we hier nog wel iets langer wachten. Overigens is Lucid Motors Europe in Nederland gevestigd.
Nederland krijgt vooralsnog drie versies van de Air voorgeschoteld: de Pure, Touring …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.