Elektrische Honda HR-V: ‘510 kilometer bereik’

Honda brengt in 2023 een volledig elektrische versie van de HR-V op de markt. Hoewel we in Europa nog even op die elektrische Honda moeten wachten kan de Chinese consument binnenkort al in een vergelijkbaar model stappen. We heten welkom: de e:NP1 en de e:NS1.

Even terugspoelen naar 2021, het jaar waarin Honda in Sjanghai de SUV:e Prototype aan het publiek voorstelde. De SUV:e Prototype was een zeer concrete vooruitblik op een elektrische variant van de HR-V, al zou een daarvan afgeleide productieversie alleen in China en dus niet in Europa op de markt komen. Enkele maanden na de presentatie van dat studiemodel kon AutoWeek je al exclusief de eerste foto’s van de productieversie laten zien: de e:NS1. Uiteindelijk trok Honda zelf

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.