Chevrolet Corvette krijgt volledig elektrische aandrijflijn

Dat de Chevrolet Corvette ook kennis gaat maken met deels elektrische aandrijving, wisten we al. Nieuw is echter dat er zelfs een geheel elektrische versie van komt!

Zelfs de Amerikanen deinzen er inmiddels niet meer voor terug om iconische namen op elektrische auto’s te plakken. De Ford Mustang Mach-E is daarvan een voorbeeld, maar bijvoorbeeld ook de nieuwe GMC Hummer. Chevrolet gaat echter nog een stapje verder. Dat gaat namelijk een elektrische aandrijflijn leveren in de Corvette. Je leest het goed: de sportauto die ooit onlosmakelijk verbonden was met rauwe benzinekracht moet eraan gaan geloven, zo kondigt Chevrolet maandag aan. Tegelijkertijd krijgen we op schimmige beelden ook al een gecamoufleerde Corvette te zien, al zitten daar uitlaten op en horen we duidelijk nog een V8 brullen.
Chevrolet werkt namelijk ook al aan een

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.