Geheimzinnige Lexus LC ‘F’ op duister beeld

Via Instagram helpt Lexus ons aan een blik op een grotendeels in duisternis gehulde auto met een enorm ‘F’-logo op de achtergrond. De auto blijkt een Lexus LC, dus dat moet dan wel een Lexus LC F zijn. Toch? Nou, waarschijnlijk niet.

Lexus ontkent namelijk in alle toonaarden dat het hier een (nooit bevestigde) LC F betreft, meldt het Amerikaanse Carscoops. De foto, in de wereld geholpen door het Instagram-account van Lexus Racing USA, zou in plaats daarvan een LC uit de zogenaamde Inspiration Series tonen. Onder die naam brengt het speciale versies uit van de LC, die zich echter vooral onderscheiden met bijzondere kleuren en wielen.
Dat verklaart niet waarom we hier een Lexus LC zien met een F-logo op de achtergrond, want die twee zijn nooit officieel gecombineerd. Wel

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.