Elektrische Hyundai Ioniq 6 betrapt

De Hyundai Ioniq 5 krijgt dit jaar gezelschap van de Ioniq 6, een lager en meer gestrekt model dat op designvlak ook weer een regelrechte aandachtstrekker lijkt te worden. De Ioniq 6 is opnieuw door onze spionagefotograaf gesnapt en laat daarbij een interessant nieuw detail zien.

De Ioniq 6 wordt na de Ioniq 5 het tweede volledig als EV ontwikkelde model van het Ioniq-label van Hyundai. Er was uiteraard al een Hyundai Ioniq,  die behalve als Electric ook als reguliere hybride en als plug-in werd geleverd. De nieuwe Ioniq-modellen zijn zonder uitzondering helemaal elektrisch. Net als de Ioniq 5 komt de Ioniq 6 op het moduliare EV-platform ‘E-GMP’  te staan, dat garant staat voor meer dan capabele techniek. Onze spionagefotograaf heeft weer een nieuwe serie foto’s van de Hyundai Ioniq 6 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.