Lincoln Star Concept: statement met enorme frunk

Lincoln heeft een studiemodel gepresenteerd dat luistert naar de naam Star Concept. De Star Concept wordt prachtig omschreven als ‘de ster aan de hemel’ die het merk moet leiden naar een volledig elektrische toekomst.

Ook Lincoln heeft wat elektrovlak grote plannen. Het merk heeft momenteel nog geen enkele elektrische auto in het gamma, maar dat gaat spoedig veranderen. Omstreeks 2025 moet ongeveer de helft van het verkoopvolume van Lincoln uit elektrische auto’s bestaan. Dat betekent natuurlijk dat het merk rond die tijd een stel EV’s introduceert. Tot 2025 voegt Lincoln drie elektrische modellen aan zijn gamma toe, een vierde volgt in 2026. De Star Concept geeft een glimp van Lincoln’s EV-toekomst.
Dat de Lincoln Star Concept een SUV is, zal ongetwijfeld niemand verbazen. Ondanks de stortvloed aan nieuwe en conceptuele elektrische SUV’s is de Star Concept een interessante. Hij laat namelijk in grote …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.