Elektrische Fiat 500 met kleinste accu nu ook als 3+1

Wie in de markt is voor een elektrische Fiat 500e, kan al uit diverse versies kiezen. Er is een reguliere hatchback, een 500E Cabrio met roldakje en zelfs een 3+1 met een extra portiertje. Daarnaast kun je kiezen uit twee verschillende accupakketten, al viel de kleinste accu slechts te combineren met een klein aantal uitvoeringen. Daar komt nu verandering in.

De Fiat 500e is er met een 24 kWh accu en met een 42 kWh groot pakket. De 500e met de kleinste accu was er als instapversie Action én als speciale Red. Koos je de Red-uitvoering in combinatie met het kleinste accupakket, dan kon je die 500e met bescheiden longinhoud ook als Cabrio krijgen. De 3+1 was nooit te krijgen in combinatie met de 24 kWh accu, maar daar komt met de komst van nieuwe uitvoeringen verandering in.
Fiat stelt namelijk nieuwe Icon-uitvoeringen beschikbaar voor de 500e met 24 kWh aan accucapaciteit in zijn bodem. De 500e met 24 kWh accu is er vanaf nu als Icon niet alleen als hatchback en als cabrio, maar ook

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.