Red Bull-kopstuk: ‘Verstappens rijstijl past niet bij nieuwe auto’

Max Verstappen staat er na drie races niet heel lekker bij in het wereldkampioenschap Formule 1. Dat komt vooral door de betrouwbaarheidsproblemen bij Red Bull, al ziet Dr. Helmut Marko nog een andere moeilijkheid. Toch is er ook reden voor optimisme, vindt hij.

Komend weekend hoopt Max Verstappen in Imola de forse achterstand op WK-leider Charles Leclerc wat te verminderen. Verstappen staat nu op de zesde plaats met 25 punten, Ferrari-coureur Leclerc heeft al 71 punten binnen weten te halen. Dr. Helmut Marko, het hoofd van Red Bull F1, vindt het ondanks die achterstand en de zorgen rond de auto veel te vroeg om het geloof in de titel op te geven. Hij verwijst daarbij naar het seizoen van 2012: “Met Sebastian Vettel stonden we halverwege het seizoen 44 punten achter, maar toch wonnen we,” zo verklaart de Oostenrijker aan F1-insider. Volgens hem zit Verstappen ook niet bij de pakken neer: “Hij weet dat hij een snel pakket heeft dat gewoon …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.