Nieuwe BMW 7-serie en elektrische i7 gelekt

Enkele uren voordat BMW zelf het doek trekt van de nieuwe 7-serie en de volledig elektrische variant daarvan, kan AutoWeek je de nieuwe topsedan al vanuit alle hoeken laten zien. Er is zowel beeldmateriaal van het exterieur als het interieur beschikbaar!

BMW presenteert vandaag de splinternieuwe zevende generatie van de 7-serie. Op diverse vlakken wordt dat een interessant model. Zo breekt de auto wat design betreft volledig met zijn voorganger en met nagenoeg alles dat je – met uitzondering van de gefacelifte X7 – van BMW gewend bent. Daarnaast krijgt de 7-serie voor het eerst een volledig elektrische variant: de i7. Dankzij onder meer de Instagram-pagina Luxurymacedonia kunnen we je de nieuwe 7-serie en de elektrische i7 vanuit alle hoeken laten zien.
Eerlijk is eerlijk: hoewel met name het front van de nieuwe 7-serie en de elektrische versie ervan erg excentriek zijn, is de vormgeving …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.