BMW 7-serie en BMW i7 gelijktijdig los

De geheel nieuwe BMW 7-serie is eindelijk gepresenteerd. Het model is flink groter dan voorheen, wat design betreft bijna net zo controversieel als zijn E65-voorganger uit 2001 en verschijnt meteen als volledig elektrische BMW i7.

Eén lengtemaat
In alle richtingen groter
Alleen elektrisch, als plug-in en diesel

Die i7 is aanvankelijk zelfs de enige versie die in Europa wordt gepresenteerd, al volgen andere versies vrij snel daarna. Daarbij gaat het voor zover wij nu weten om twee plug-inhybrides en een diesel. Reguliere benzinemodellen zijn er in ons werelddeel dus niet en modellen met meer dan zes cilinders evenmin. Aan snelheid is trouwens evengoed geen gebrek, want er staan minimaal twee M-modellen op het menu.
Exterieur
Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen, want eerst wil je ongetwijfeld alles weten over het uiterlijk van de nieuwe ‘7’. Spraakmakend is deze top-BMW …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.