Land Rover Defender wordt omgetoverd tot cabriolet

Heritage Customs zet de zaag in de Land Rover Defender. Het maakt er namelijk een open versie van, zoals we dat ook al kenden bij de oer-Defender. Heritage Customs bereidt enkele verschillende uitvoeringen voor.

Het ziet er zo op de foto’s wat onwennig uit, maar het dient een ‘goed doel’ dat de zaag in deze Land Rover Defender 90 wordt gezet. Eind vorig jaar kondigde het Nederlandse Heritage Customs namelijk aan dat het met cabrioletconversies voor de Land Rover Defender komt. Dat werk is nu dus echt begonnen. Dit is de eerste van vijf Defenders die dit jaar worden omgetoverd tot de zogenoemde Vailance Convertible.
Zoals we eerder op de schetsen zagen, kan Heritage …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.