Elektrische BMW i7: achterkant in beeld

We staan aan de vooravond van de onthulling van de splinternieuwe BMW 7-serie en de volledig elektrische variant daarvan, de i7. Het is die BMW i7 waar we je nu de achterkant van kunnen laten zien.

BMW weet nieuwe modellen slechts zelden tot de definitieve onthulling ervan onder de pet te houden en ook de elektrische i7 duikt voor zijn debuut via de digitale snelweg al op. Kort geleden konden we je dankzij de Instagrampagina van Wilco Blok al de voorkant van de elektrische variant van de nieuwe 7-serie laten zien en via datzelfde kanaal is nu de achterkant van de BMW i7 opgedoken.
BMW deinst er niet voor terug zijn modellen met extravagante designsausjes te overgieten en ook de nieuwe 7-serie belooft een optisch interessante auto te worden. Net als de recent grondig gefacelifte X7 krijgt de 7-serie en zijn volledig elektrische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.