Gefacelifte BMW X5 M opnieuw gespot

BMW is druk bezig met een Life Cycle Impuls, in de volksmond een facelift, voor de X5. Voor de tweede keer dit jaar krijgen we daar wat van te zien bij een gecamoufleerde X5 M.

De vierde generatie van de BMW X5 draait nu ruim drie jaar mee en hoewel dat nog niet zo heel lang is, acht BMW de tijd rijp voor een tussentijdse opfrisser. Daarbij hebben de ontwerpers zich laten verleiden tot een vrij ingrijpende aanpak. De plakkers op de neus kunnen niet verhullen dat de koplampen behoorlijk worden aangepast. De vrij grote units die nu op de X5 zitten, maken plaats voor exemplaren die wat scherper gevormd en platter zijn. Op de vorige spyshots was dat eigenlijk wat beter te zien, al toont de X5 M die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.