Elektrische Audi A6 e-tron stekkert over de Ring

Audi splitst het leveringsgamma van de A6 binnenkort op. De conventionele A6 met verbrandingsmotoren krijgt op termijn namelijk een volledig elektrisch model op een totaal ander platform naast zich: de A6 e-tron. Het is die Audi A6 e-tron die op een nieuwe set spionagefoto’s op de Nürburgring-Nordschleife tijdens testwerk in actie is te zien.

De ingepakte elektrische liftback die je op deze foto’s als een dolle over het ruim 20 kilometer lange Duitse circuit ziet planken is de productieversie van de A6 e-tron Concept die Audi vorig jaar presenteerde. De A6 e-tron wordt een volledig als EV ontwikkeld model dat naast de nieuwe conventionele A6 op de markt komt. Daarmee kiest Audi voor een vergelijkbaar EV-pad als Mercedes-Benz. Dat merk levert immers de volledig elektrische EQE naast de E-klasse. BMW doet het anders en komt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.