Zonnig pasen: vijf vierzits cabrio’s van minder dan 7 mille

Met een lang paasweekend én gunstig weer voor de boeg krijgen wij er gegarandeerd last van: cabriokriebels! Om het nog een beetje praktisch en betaalbaar te houden, gaan we op zoek naar vijf exemplaren met een achterbank voor minder dan zeven mille.

Vierzits cabriolets, je moet ervan houden. Veel autoliefhebbers stellen dat een open auto alleen ‘mag’ als het een roadster is, maar ondergetekende is het daar niet mee eens. Een vierzits cabriolet beschermt je vaak beter tegen de rijwind en kan heus ook heerlijk zijn, zij het meestal wat minder sportief. Het stukje extra gebruiksgemak is ook altijd fijn, al is de achterbank zelfs bij geopende kap zelden een prettige plek om te verblijven. Ach, het is fijn dat het kán!
Wie een open vierzitter wil, moet in het nieuwe aanbod trouwens goed zoeken én veel geld meenemen. Buiten de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.