Genesis Speedium X Coupé: nieuw design voor EV’s

Genesis heeft het doek getrokken van een nieuw studiemodel. We maken kennis met de Genesis Speedium X Coupé, een gelikt gelijnde showauto waarmee Genesis naar eigen zeggen laat zien hoe de volgende lichting EV’s van het merk vormgegeven gaat worden.

Genesis en de zijn door niemand minder dan Luc Donckerwolke designteam lijken bijzonder graag een elektrische coupé aan het leveringsgamma van Genesis toe te willen voegen. In maart 2021 liet Genesis namelijk al de Genesis X Concept zien, een coupé waar de X Speedium Coupé die je vandaag op je scherm ziet een evolutie van is.
Met de nieuwe concept-car laat Genesis zien hoe een nieuwe reeks elektrische modellen van het merk eruit komt te zien. Worden dat dan allemaal coupés? Welnee, maar reken maar dat je bepaalde designelementen van dit studiemodel in meer of mindere mate terug gaan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.