Deze auto’s werden vorige maand slechts één keer verkocht

Bij de maandelijkse verkoopcijfers is het gebruikelijk om alleen naar de tien bestverkochte auto’s te kijken. Maar hoe ziet de onderkant van de verkooplijst voor maart eruit? Dit zijn de auto’s die vorige maand slechts één keer verkocht zijn. Daar zitten niet alleen maar ‘usual suspects’ tussen.

Van sommige modellen verwacht je wel dat er in een maand slechts één nieuw de showroom uit rolt. Een Ferrari F8, Ferrari Portofino, Aston Martin DBS of Rolls-Royce Cullinan is immers niet voor iedereen weggelegd. Ook de Mercedes-Benz G-klasse, Lexus LC, Aston Martin Vantage en de Morgan Plus 6 en Plus 4 kun je onder die categorie scharen. Een Mercedes-Benz GLS zie je al wat vaker, maar ook die mastodont vond de afgelopen maand zijn weg naar één – ongetwijfeld gelukkige – eigenaar. Bij Maserati loopt het ook niet echt storm. De Levante krijgt namelijk ook een plek in dit lijstje Einzelgängers.
Ook van de Toyota Camry werd afgelopen maand slechts één verkoopcontract getekend.
Een merk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.