ANWB verwacht grote drukte op de weg dit weekend

De ANWB verwacht dit weekend veel drukte op de weg. Het is immers Pasen en naar verwachting gaan er vanaf donderdagmiddag al veel mensen op uit.

De ANWB verwacht dat de grotere drukte donderdag in de avondspits al begint. Dan is voor veel mensen het paasweekeinde begonnen. Ook op tweede paasdag zullen er veel files zijn door terugkerende toeristen en dagjesmensen, voorspelt de ANWB. Donderdagmiddag verwacht de ANWB de meeste vertraging op de A2 tussen Utrecht en Eindhoven en op de A1 Amsterdam-Apeldoorn. Op tweede paasdag ontstaan naar verwachting vanaf het middaguur files in het midden en zuiden van het land.
Ook bij attractieparken en dierentuinen kunnen files ontstaan, aldus de ANWB. Daarnaast zijn tijdens het paasweekend de Keukenhof in Lisse, het festival Paaspop in Schijndel, de Designer Outlet in Roermond en de paasraces op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.