Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse cabriolet betrapt

Mercedes-Benz werkt aan een opvolger van de C-klasse cabriolet. De auto is nog goed ingepakt, maar lijkt qua ontwerp behoorlijk af te wijken van zijn reeds bestaande sedan- en estatebroer. Dat doet de vermoedens rijzen dat Mercedes-Benz mogelijk een nieuwe naam in petto heeft voor het model.

Onze spionagefotograaf legde de nieuwe vierzits cabriolet van Mercedes-Benz vanuit alle hoeken vast in de buurt van de Nürburgring. De prototype-afdeling in Stuttgart doet in ieder geval zijn uiterste best om het definitieve ontwerp van het model onder de pet te houden, want er zit aardig wat camouflagemateriaal op deze testauto. Toch is het silhouet al aardig goed te zien: de motorkap lijkt lager en langer te zijn dan die van de C-klasse en de koplampen ogen breder. De schuiner liggende voorruit geeft de cabriolet een aerodynamischer en sportiever uiterlijk dan de huidige C-klasse. Het dak is hoogstwaarschijnlijk een softtop, al blijft de definitieve vorm daarvan nog even onder de pet door …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.