Kia Telluride: stukje stoerder

Hyundai heeft de Palisade vernieuwd en dan kan het technische zustermodel van die auto natuurlijk niet achterblijven. Kia trekt dan ook het doek van de vernieuwde Telluride, al pakt het merk zijn grootste SUV minder hardhandig aan dan Hyundai de Palisade.

De Kia Telluride werd net als de Hyundai Palisade in 2019 gepresenteerd en ontvangt op hetzelfde moment een facelift. Waar de Palisade bij Hyundai als grote broer van de Santa Fe fungeert, neemt de Telluride die rol op zich voor de Sorento. De exact 5 meter lange Telluride lijkt op het eerste gezicht nauwelijks aangepast, maar toch is er behoorlijk wat veranderd.
Kia Telluride (pre-facelift)
Kia geeft de Telluride namelijk koplampen met een nieuwe lichtsignatuur die voortaan uit twee puntjes en twee …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.