Fiat 500e krijgt nieuwe topuitvoering

Fiat vult de prijslijst van de 500e aan met de ‘La Prima by Bocelli’, een nieuwe topuitvoering die voortvloeit uit een samenwerking met niemand minder dan, jawel, Andrea Bocelli. De ‘La Prima By Bocelli’ vervangt de ‘La Prima’ en brengt een aantal extra’s met zich mee.

De samenwerking van Fiat met Andrea Bocelli en diens zoon Matteo komt het meest prominent naar voren in het audiosysteem. De Fiat 500e heeft als La Prima by Bocelli standaard een audiosysteem aan boord dat luistert naar de naam ‘JBL Premium Audio mastered by Bocelli’. De geluidsinstallatie heeft zes luidsprekers, een subwoofer en een vermogen van 320 Watt. Dat moet genoeg zijn om ‘Con te Partirò’ lekker hard door de speakers heen te blazen.
Naast het audiosysteem heeft de elektrische 500e in deze uitvoering ook een ‘Sanitizing Glove Box’. Dat houdt in dat er een UV-C-lamp in het dashboardkastje gemonteerd is die de hygiëne van het oppervlak van kleine persoonlijke bezittingen moet …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.