Ferrari Purosangue laat ware vorm zien

Het is misschien nog slechts een kwestie van weken voordat Ferrari het doek trekt van zijn eerste SUV-achtige: de Purosangue. Het uiterlijk van zowel de neus als het achterste is al redelijk bekend dankzij gelekte foto’s, maar deze spionagebeelden scheppen toch wat meer duidelijkheid.

Ferrari gaf zelf onlangs voor het eerst ruchtbaarheid aan de Purosangue met een teaserfoto. De grootste verrassing was er al wel een beetje af, aangezien de auto al van voren en van achteren geheel ongecamoufleerd op de foto is gezet in de fabriek. Aan de voorkant zijn er duidelijk Roma-invloeden te zien en aan de achterkant heeft hij daar ook wel wat van weg. Wat er in het midden gebeurt, is echter het meest bijzondere, omdat het een SUV-achtige is. Dat is dankzij deze nieuwe spionagefoto’s nu eindelijk wat beter te …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.