Facelift voor Subaru Outback

Subaru voert een facelift door op de Outback. De avontuurlijke vierwielaangedreven stationwagen krijgt onder meer een vernieuwd front, maar op heftige aanpassingen hoef je verder niet te rekenen.

Subaru haalde de huidige generatie Outback pas vorig jaar naar Nederland, maar elders wereld reed het model al sinds 2019 rond. Dat betekent dat de Subaru Outback dit jaar vier jaar oud wordt, tijd voor een kleine facelift. Subaru geeft de Outback een herzien front, compleet met nieuwe koplampen met daarin een uitloper die omlaag de bumper in duikt. De koplamp krijgt er een stukje bemoeienis van de bumper voor terug, voortaan loopt een stuk kunststof namelijk de koplamp in.
Subaru Outback (pre-facelift)
Daar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.