BMW X7 gefacelift: nieuw design én nieuwe motoren

BMW voert een ingrijpende facelift door op de X7. De grootste SUV van de BMW-familie krijgt een compleet nieuw front waarbij de verlichting voortaan over twee lagen is verdeeld. De kolos krijgt daarnaast een aangescherpt interieur én nieuwe motoren!

BMW bewandelt op designvlak een pad waarop het zich door niets en niemand laat tegenhouden. Geheel in lijn der verwachting is de facelift die BMW op de X7 doorvoert dan ook een opvallende. BMW vervangt de conventionele koplampen van de in 2018 gepresenteerde X7 door over twee verdiepingen uitgesmeerde verlichting. Bovenin zitten dunne ledstrips met daarin de dagrijverlichting en richtingaanwijzers. Een verdieping eronder vinden we de daadwerkelijke koplampen, kijkers die standaard led-matrixtechniek hebben. Waarom dit front belangrijk is? Reken maar dat je het op meer toekomstige BMW’s gaat terugzien. Zo krijgen niet …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.