Aston Martin werkt aan ‘betere’ elektrische Lagonda-SUV

Aston Martin had grootse plannen met zijn luxemerk Lagonda. Na de presentatie van de elektrische All-Terrain Concept in 2019 bleef het echter stil rondom een verdere opleving van de illustere merknaam. Toch zit er wel degelijk iets in het vat als we Marek Reichman, hoofdontwerper bij Aston Martin, mogen geloven.

Tegenover de Australische website Drive.com doet Reichman namelijk wat interessante uitspraken rondom de plannen die Aston Martin met Lagonda heeft. Dat wordt geen productieversie van de Lagonda All-Terrain Concept. Volgens Reichman werkt men aan ‘een betere versie’ van die auto. De ontwerper voegt er alleen wel aan toe dat die auto er ‘niet in de nabije toekomst’ komt. “We zijn eigenaar van het merk en dat is geweldig, maar op dit moment moet de focus bij Aston Martin liggen”, verklaart Reichman. Het merk heeft volgens hem momenteel namelijk nog ‘veel op zijn bord liggen’, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.