Mercedes-Benz laat nieuwe E-klasse uit op de ‘Ring

Twee jaar geleden gaf Mercedes-Benz de E-klasse een facelift en dat betekent dat het model anno 2022 op zijn laatste benen loopt. Een opvolger is al even in de maak. Die nieuwe E-klasse is op deze nieuwe set spionageplaten op de Nürburgring-Nordschleife in actie te zien.

BMW heeft een volledig nieuwe 5-serie in de ontwikkelingskamers staan, een auto die in deze nieuwe E-klasse ongetwijfeld weer een geduchte tegenstander vindt. Hoe de nieuwe Mercedes-Benz E-klasse precies opdroogt? Officieel weten we dat niet, maar de door het camouflagewerk opgeworpen visuele obstakels laten zich vrij eenvoudig overwinnen. Net als de vorige E-klasse gaat ook het nieuwe model sterk op zijn kleinere C- en grotere S-broer lijken.
Net als de C- en

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.