Lamborghini Huracán Tecnica: 640 pk op de achterwielen

Lamborghini heeft het leven geschonken aan een nieuw derivaat van de Huracán. Maak kennis met de Lamborghini Huracán Tecnica, een extra scherpe achterwielaangedreven versie voor wie de extreem gevleugelde en hardcore Huracán STO te wild is.

Voor wie niet dagelijks het leveringsgamma van de Lamborghini Huracán doorspit eerst even de bestaande versies van Lamborghini’s supercar met V10. Lamborghini levert de kleine broer van de Aventador sinds 2019 in de basis als Huracán Evo. Die gefacelifte Huracán is 30 pk sterker dan het 610 pk sterke origineel, wat betekent dat de Huracán Evo en Huracán Evo Spyder 640 pk en 600 Nm uit hun 5.2 V10 persen. Dit vermogen geldt voor de vierwielaangedreven versies, Lamborghini levert zowel de dichte als

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.