Dit lees je in AutoWeek 15

AutoWeek 15 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt eind deze week bij je op de deurmat. Deze week rijden we onder meer met een aantal zeer belangrijke nieuwkomers. De Mercedes-Benz EQE, de nieuwe Range Rover en de BMW i7.

De twee auto’s die echter op de cover van AutoWeek 15 de volle aandacht opeisen, zijn ons duurtest-Mercedes-Benz C300e Estate en de BMW 330e xDrive Touring. Met de plug-in hybride variant van de nieuwe Mercedes C-klasse doorbreekt het merk de grens van 100 kilometer elektrisch bereik voor dit type aandrijflijn. De C300e komt verder dan alle concurrenten met vergelijkbare aandrijflijn. Maakt het dat dan ook automatische de beste keuze? Een vergelijkende test met de BMW 330e moet daarop het antwoord geven. In de Verenigde Staten konden we onze eerste kilometers maken in de gloednieuwe Land Rover Range Rover. Nee, het is geen lage sportwagen en net zo min een cabrio. Maar voor het overige …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.