Tesla Model 3 Wagon: wat als…

In de markt voor een elektrische stationwagen? Succes ermee, op de Europese automarkt vindt je die nog niet. MG komt binnenkort met de 5 Electric en ook Opel en Peugeot durven het aan met elektrische stationwagens te komen. Dan rijst bij ons de vraag: wat als Tesla met een stationversie van de Model 3 zou komen?

MG bracht met de 5 Electric een voor de Nederlandse markt interessante auto op de markt. Het is namelijk de eerste elektrische stationwagen die hier beschikbaar is. De MG 5 Electric – die net geen 34 mille kost – zal niet lang de enige elektrische stationwagon blijven. Opel heeft namelijk de komst van een elektrische Astra-e Sports Tourer bevestigt en Peugeot komt met de technisch daaraan gerelateerde e-308 SW. Zitten er meer elektrische stationwagons in het vat? Ongetwijfeld! Volkswagen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.