Nissan Pathfinder als extra ruige Rock Creek

Nissan brengt later dit jaar de nieuwe X-Trail op de Nederlandse markt. Die X-Trail zal hier de grootste SUV van Nissan zijn, maar elders in de wereld heeft die X-Trail grotere modellen boven zich. De Pathfinder is er daar een van. Het is die SUV die nu in een extra ruige offroadjas is gehesen.

Begin vorig jaar trok Nissan in de Verenigde Staten het doek van de tot op het kleinste boutje vernieuwde Pathfinder. Die vijfde generatie Pathfinder is met zijn lengte van 5,02 meter nog een behoorlijke slag groter dan de 4,65 meter lange Rogue, een auto die dit jaar als de nieuwe X-Trail naar Nederland komt. Om te benadrukken dat de Pathfinder ook naast het asfalt zijn mannetje staat, komt Nissan met een nieuwe extra ruig aangeklede editie: de Rock Creek.
Nissan Pathfinder Rock Creek
De Pathfinder Rock Creek staat hoger op zijn poten dan de conventionele versies van de Pathfinder en is rondom voorzien …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.