Maserati GranTurismo Folgore: de eerste elektrische

Maserati verkoopt vanaf 2030 enkel nog puur elektrische auto’s. Dat betekent dus ook dat auto’s als de GranTurismo een volledig elektrische aandrijflijn krijgen. Het merk met de drietand geeft nieuwe platen vrij van die volledig elektrische versie van de GranTurismo: de Folgore.

Maserati breidde zijn portfolio onlangs uit met de Grecale, een nieuwe SUV die zich op de statusladder een stapje onder de Levante nestelt. Van die Grecale komt binnenkort een volledig elektrische versie, een variant die luistert naar de naam Folgore. Folgore, dat in het Italiaans bliksem betekent, wordt de naam die Maserati plakt op zijn volledig elektrische auto’s. De Grecale is echter niet de auto die het Folgore-label introduceert. Die eer is namelijk voor de GranTurismo!
Nog voordat Maserati de Grecale Folgore op de weg brengt, komen de Italianen met de GranTurismo …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.