Suzuki S-Cross – Back to Basics

De Suzuki S-Cross is nog nooit te gast geweest in ‘Back to Basics’. Tijd om dat te veranderen met de nieuwe S-Cross, die een stuk strakker oogt dan zijn voorganger. Suzuki zet hem op de prijslijst voor net geen 28 mille. Wat krijg je daarvoor terug?

Suzuki S-Cross 1.4 BoosterJet Smart Hybrid Comfort
€27.995
Wat betreft aandrijflijnen hoef je bij de Suzuki S-Cross niet lang te twijfelen. De 1.4 BoosterJet Smart Hybrid met 129 pk is namelijk de enige leverbare krachtbron. Standaard is deze motor gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak, maar je kunt hem desgewenst bestellen met automaat en/of AllGrip-vierwielaandrijving. Na het maken van die keuze kom je uit bij de uitvoeringen: Comfort, Select en Style. In het kader van deze rubriek staat de Comfort in de spotlights.
Led en kunststof
De nieuwe S-Cross is voornamelijk te herkennen aan zijn koplampen, die veel strakker zijn getekend dan voorheen. Op de basisuitvoering hoef je het niet te …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.