Jeep Wrangler Magneto 2.0 Concept: dubbel zoveel elektrokracht

Jeep trapt het stroompedaal in en presenteert een flink verbeterde versie van de elektrische Wrangler Magneto Concept: de Wrangler Magneto 2.0 Concept. Die ‘2.0’ staat er niet zomaar, want de Wrangler Magneto krijgt er flink wat kracht bij. Naast de opgepompte elektrische Wrangler laat Jeep nog zes andere studiemodellen zien.

In het kader van de aanstaande ‘Easter Jeep Safari’, een groot evenement voor Jeepfanaten in de Amerikaanse staat Utah, laat Jeep de nieuwe conceptauto’s zien. Voor een groot deel zijn dat verbouwde uitvoeringen van bestaande modellen. De Wrangler Magneto 2.0 is veruit het  interessantst, met name omdat de concept-auto een concrete vooruitblik vormt op een volledig elektrische Wrangler. Dat deed de eerste Wrangler Magneto al, maar nu gooit Jeep daar nog een schepje bovenop.
De Wrangler Magneto 2.0 is vanbuiten te herkennen aan een zwarte grille en een smallere voorbumper, waardoor de grote terreinbanden beter te zien zijn. Bovenop de motorkap zit een hogere powerdome en de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.