Hyundai’s vernieuwde grootste SUV staart je aan

Vind je de Santa Fe met zijn lengte van 4,79 meter een grote jongen? Dan ken je de Hyundai Palisade waarschijnlijk nog niet. Hyundai’s grootste SUV is inmiddels een kleine vier jaar oud en dat betekent dat er al een gefacelifte versie in de ontwikkelingskamers staat. Het is die vernieuwde Palisade waar we nu het vernieuwde front van kunnen zien.

De Hyundai Palisade strekt zich uit over een afstand van een kleine vijf meter en is daarmee nog een slag groter dan de grootste SUV die Hyundai in Europa aanbiedt. De zevenzits SUV werd in 2018 geïntroduceerd op de Amerikaanse markt en staat op het punt om met een vernieuwde snuit en een aangepaste achterkant van de snijtafel af te klauteren.
De Hyundai Palsaide krijgt een nieuwe grille die een stuk vierkanter oogt dan het originele exemplaren. De concave lijnen maken plaats voor kaarsrechte exemplaren, al behoudt het rooster iets van zijn zijwaartse uitlopers aan de bovenkant. De grille …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.