Europese Ford Mondeo uit productie

Het doek is nu echt gevallen voor de Europese Ford Mondeo. Het laatste exemplaar rolde eerder deze week van de band. Na vier generaties houdt de Mondeo het (voorlopig) voor gezien.

Net iets meer dan een jaar geleden werd bekend dat Ford de stekker zou trekken uit de Europese Mondeo. In maart van dit jaar zou het voorbij zijn. Dat is iets uitgelopen, want afgelopen maandag (4 april) is in de Ford-fabriek in het Spaanse Valencia de laatste Mondeo gebouwd. Daar heeft Ford zelf nog geen ruchtbaarheid aan gegeven, maar een productiemedewerker heeft op Linkedin een foto geplaatst van een grijze Mondeo met daarop een sticker met ‘ultima unidad’, ofwel het laatste exemplaar. In Nederland is overigens al geen nieuwe Mondeo meer te bestellen.
De vierde generatie van de Mondeo …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.