Extra lange Land Rover Defender krijgt ook V8

Land Rover breidt de Defender-familie dit jaar uit met een derde carrosserievariant. De korte 90 en de langere 110 krijgen gezelschap met de nog langere 130. Die extra lange Land Rover Defender is op een stel nieuwe spionagefoto’s op de Nürburgring-Nordschleife in actie te zien. Geen top-Defender zonder topmotorisering en dus krijgt ook de Defender 130 een achtcilinder!

Vind je niet alleen de 4,32 meter lange Defender 90, maar ook de 4,76 meter lange Defender 110 te kort? Niet getreurd, Land Rover komt namelijk binnenkort met een maar liefst 5,10 meter lange variant van zijn bonkige offroader. Die met afstand langste Defender krijgt net als zijn kortere broertjes ongetwijfeld een uitgebreide reeks motoren, denk aan machines als de D300, P400 en de plug-in hybride P400e. Een set nieuwe spionagefoto’s van de Land Rover Defender 130 vertelt ons dat de top-Defender ook de top-motorisering krijgt. Dan hebben we het natuurlijk over de 525 pk sterke 5.0 V8.
De ingepakte Land Rover Defender 130 die op deze foto’s op de Nürburgring-Nordschleife te zien is, heeft …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.