De zakenauto van de toekomst – Uit de Oude Doos

Het is de afgelopen decennia erg snel gegaan met communicatietechnologie. Dat blijkt wel weer als we AutoWeek 14 van 1992 openslaan. Toen zag men de ‘zakenauto van de toekomst’ nog voor zich met een hele batterij aan apparaten aan boord en legio antennes op de koets.

Tegenwoordig heb je aan boord van je auto eigenlijk weinig meer nodig om met de rest van de wereld in verbinding te staan. Je smartphone heb je standaard al wel op zak, de rest zit in vrijwel iedere moderne auto geïntegreerd in het infotainmentsysteem. In 1992 was dat uiteraard nog een heel ander verhaal. Dat wordt wel duidelijk uit het korte artikel ‘zakenauto van de toekomst’. Daarin lichtten we een Audi 100 uit die van alle destijds moderne zakelijke gemakken voorzien was. Zo had je dus eigenlijk een soort kantoor op wielen. En modern dat het was! “Wat twee jaar geleden nog science fiction was, wordt nu voorzichtig toegepast,” zo omschreven we de met technologie afgeladen 100. Wat zat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.