Nieuwe SUV van Honda: tussen HR-V en CR-V

Honda heeft het uiterlijk vrijgegeven van een nieuwe SUV die in de Verenigde Staten als HR-V op de markt komt, maar die volgend jaar met een andere naam ook het Europese en dus Nederlandse leveringsgamma van het merk komt versterken.

De Honda HR-V zoals je die sinds vorig jaar kent, komt in tegenstelling tot zijn voorganger niet naar de Verenigde Staten. In plaats daarvan verrijkt Honda zijn Amerikaanse modelaanbod met de SUV waar Honda vandaag de eerste foto’s van vrijgeeft. Die nieuwe SUV gaat vanaf later dit jaar in de Verenigde Staten als HR-V door het leven, maar is ook zeker voor de Europese markt interessant. Volgend jaar haalt Honda een op de Europese markt afgestemde versie van die Amerikaanse HR-V namelijk ook naar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.