Nieuwe Alfa Romeo Giulia wordt elektrisch

Alfa Romeo verkoopt vanaf 2025 in Europa alleen nog volledig elektrische modellen. Er zit onder meer een compacte elektrische SUV in het vat. Gaat ook de Giulia een stekkertoekomst tegemoet? Zeer zeker. Dat bevestigt Alfa Romeo-CEO Jean-Philippe Imparato aan Automotive News.

Alfa Romeo-topman Jean-Philippe Imparato liet eerder al doorschemeren dat er ook in het over enkele jaren in Europa volledig elektrische Alfa Romeo een plekje is voor de Giulia, maar gezien de Alfa’s eerdere wispelturigheid op het gebied van toekomstplannen is het fijn dat de CEO opnieuw de komst van een elektrische Giulia bevestigt.
“We laten de Giulia niet achter, er komt een nieuwe Giulia en die wordt helemaal elektrisch,” zegt Imparato ten overstaande van onder meer Automotive News. Goed nieuws voor wie vreest dat Alfa Romeo van de Giulia een SUV-achtige maakt: dat is namelijk niet het geval.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.