Mercedes-Benz EQS SUV: aan de elektro-top

Mercedes-Benz heeft een nieuwe elektrische gigant in de ontwikkelingskamers staan, een auto die het op 19 april aan de elektro-top van autoland parkeert. Daarbij maakt het niet uit of de weg naar de top makkelijk begaanbaar is. Het gaat namelijk om de Mercedes-Benz EQS SUV, de SUV-broer van vlaggenschip EQS.

Het aanbod van volledig elektrische EQ-modellen groeit in hoog tempo. De EQA, EQB en EQC hebben inmiddels gezelschap gekregen van de EQE en EQS. Van zowel de EQE als EQS komen ook SUV’s, auto’s die achtereenvolgens EQE SUV en EQS SUV gaan heten. Op de EQS SUV hoef je in ieder geval niet lang meer te wachten. Mercedes-Benz slingert een nieuwe teaserplaat van de elektrische SUV de wereld in en geeft daarbij direct aan wanneer de gigant zijn publieksdebuut beleeft.
Mercedes-Maybach Concept EQS
19 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.