Herboren DeLorean klaar voor Pebble Beach

DeLorean Motor Company heeft eindelijk een onthullingsdatum gehangen aan zijn eerste tastbare levensteken. De fabrikant die bekend is van DMC-12 trekt tijdens het Concours d’Elegance in Pebble Beach het doek van een studiemodel waar het vandaag een eerste duidelijke afbeelding van deelt.

DeLorean Motor Company liet in februari al het eerste beeldmateriaal zien van zijn op stapel staande studiemodel, een auto die echter slechts in een duistere teaservideo aan het daglicht rook. Op de recente teaserplaat van de concept-car is een deel van de achterkant van de auto te zien. Wat blijkt? Het nog naamloze studiemodel lijkt géén reïncarnatie van de DMC-12 te worden, ondanks dat het bedrijf spreekt van een “[…] moderne interpretatie van een modern icoon”.
De op 18 augustus tijdens het Concours d’Elegance in Pebble Beach te presenteren concept-car krijgt platte en uit drie lagen opgebouwde achterlichten die in een zwart ‘masker’ zijn geplaatst. De lamellen achterop lijken aan de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.