Nieuwe topman voor Skoda

Skoda heeft een nieuwe topman aangewezen. Huidig Skoda-CEO Thomas Schäfer zwaait per 1 juli na zo’n twee jaar zetelen op de Skoda-troon af en wordt vervangen door Klaus Zellmer.

Skoda maakt bekend dat het met ingang van 1 juli een nieuwe CEO heeft. Nadat hij nog geen twee jaar op de Skoda-troon heeft gezeten wordt de huidige topman Thomas Schäfer opgevolgd door Klaus Zellmer.
In augustus 2020 kondigde Skoda aan dat Thomas Schäfer topman van het bedrijf zou worden, een functie die Schäfer dus niet lang zou houden. Heeft Schäfer niet naar tevredenheid gepresteerd? Geen sprake van. Met ingang van 1 juli mag hij zich namelijk hoofd van de ‘volumemerken’ van de Volkswagen Group noemen. Ook wordt Schäfer lid van de raad van bestuur van de Volkswagen Group waar hij voorzitter van automerk Volkswagen wordt. Schäfer wordt opgevolgd door Klaus Zellmer die momenteel …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.