Mercedes-AMG G63 gefacelift onderweg

De huidige generatie van de Mercedes-Benz G-klasse is weliswaar pas vier jaar oud, maar lijkt uiteraard nog sprekend op de oer-G. Nu vindt Mercedes het tijd voor een lichte bijpuntsessie voor het archaïsche ontwerp. Aan het uiterlijk verandert echter niet veel, onderhuids des te meer.

Mercedes-Benz vond het bij het ontwerpen van de nieuwe G-klasse die vier jaar geleden verscheen niet nodig om het bekende lijnenspel bij het grofvuil te zetten. De G-klasse lijkt nog steeds als twee druppels water op de oer-G uit eind jaren 70. Daar gaat de ophanden zijnde facelift niet veel aan veranderen. Dat bleek in januari al toen de vernieuwde G gecamoufleerd voorbij kwam rijden. Nu is ook de Mercedes-AMG G63 gespot en die bevestigt dat nog maar eens. Never change a winning team, moeten ze bij Mercedes denken.
De camouflage lijkt dan ook redelijk overbodig, al gaan we er wel van uit …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.