Elektrische Cupra Born nu ook met sterkere elektromotor

Het leveringsgamma van de Cupra Born was tot op heden vrij beperkt, maar met de toevoeging van een nieuwe motorversie komt daar al enige verandering in. Vanaf nu is de elektrische Cupra Born er namelijk ook met een sterkere elektromotor, zo kan AutoWeek melden.

Wie in de markt was voor een elektrische Cupra Born, kon tot op heden uit diverse uitvoeringen maar uit weinig motorvarianten kiezen. De elektrische hatchback had tot op heden namelijk altijd een 58 kWh accu en een 204 pk elektromotor. Vanaf nu is de Cupra Born er echter ook met een 231 pk elektrohart.
De 231 pk variant van de Cupra Born heeft evenals de 204 pk versie het 58 kWh accupakket. Net als zijn minder sterke broer heeft de Cupra Born met 231 pk een actieradius van 418 kilometer. De topsnelheid van beide varianten bedraagt 160 km/h. De vooralsnog krachtigste Cupra Born wint het wat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.